• frontpage slideshow 20203η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ,
    ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
  • frontpage slideshow 2020


    2 και 3 Μαρτίου 2024
  •  alt=

    Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς

ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ

Το πλάνο εκθετών της κλαδικής έκθεσης Athens Electronix 2016 είναι σχεδόν έτοιμο με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να μπορούμε να σας περιγράψουμε λίγο – πολύ τι θα δείτε στην έκθεση.
Όσον αφορά τα τηλεοπτικά συστήματα, όπως έχετε καταλάβει οι περισσότεροι, σύσσωμη η ελληνική αγορά θα συμμετάσχει στην έκθεση. Όλες οι μεγάλες ελληνικές εταιρίες, μαζί με τα μεγαλύτερα brands της ευρωπαϊκής αγοράς θα βρίσκονται στην Athens Electronix 2016. Μάλιστα όπως έχουμε τελευταίως πληροφορηθεί, πολλές από τις εταιρίες του εξωτερικού θα έχουν και δικό τους άνθρωπο στα ελληνικά περίπτερα, κάτι που ανεβάζει το κύρος της εγχώριας αγοράς μας.

Ενδεικτικά και μόνο να αναφέρουμε ότι στην Athens Electronix θα παραβρεθούν μέσω των ελλήνων αντιπροσώπων οι διάσημοι ξένοι οίκοι Wisi, Televes, Triax, Anttron, Fagor, Alcad, Fracarro, Polytron, Golden Interstar, Opticum, Delta, Terra, Globo, KWS Electronics, Technisat, Satlink, Silver, FT, Infomir, Medialink, Jolly, Next, τα προϊόντα των γνωστών ελληνικών εταιριών Mistral και Lemco και φυσικά τα προϊόντα της διάσημης Edision Hellas.

Δορυφορικοί δέκτες και γενικότερα εξοπλισμός δορυφορικής λήψης, εξοπλισμός για την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, συνδρομητικά πακέτα από όλο τον κόσμο, εξοπλισμός για IPTV, καθώς και επαγγελματικά συστήματα για λήψη και διανομή τηλεοπτικών σημάτων, είναι μερικά από τα πολλά που θα δείξουν οι μεγαλύτερες εταιρίες της ευρωπαϊκής αγοράς στην Athens Electronix 2016. Ενδεικτικά και μόνο να αναφέρουμε ότι η εταιρία Αφοί Καλέμη μεταξύ άλλων μας έχει υποσχεθεί ότι θα φέρει και το κάτοπτρο των 2,40 μέτρων. Φυσικά, δεν θα λείψουν και παρελκόμενα υλικά όπως τηλεχειριστήρια, βάσεις για TV, ενισχυτές σήματος, διακλαδωτές, διακόπτες, κ.ά.

Στην έκθεση περίπτερο θα έχει και η ελληνική ραδιοτηλεόραση ΕΡΤ, μέσα από το οποίο θα προβάλλει σχετικό αφιέρωμα με τίτλο: 50 Χρόνια Τηλεόραση ΕΡΤ – Από τα πρώτα βήματα στην Ψηφιακή εποχή.
Όσο αφορά τα συστήματα ασφαλείας και εκεί οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές της παγκόσμιας αγοράς θα δώσουν βροντερό παρόν. Dahua, Hikvision, icatch, LG, Texecom, Honeywell, TVT, AVS, Haowell, Pess, Geovision, Riva, ABUS, Napco, Eonboom, On Lien, Optex, Sirsen, Defendo, κ.ά. με καταγραφικά, κάμερες, έξυπνα συστήματα συναγερμού IP και Access Control. Τα κέντρα λήψης σημάτων Technohellas και Euroguard και οι θυροτηλεοράσεις Golmar, ARTEC και Sambo, συμπληρώνουν το ράστερ των συστημάτων και υπηρεσιών ασφαλείας της έκθεσης.
Παρελκόμενο υλικό, όπως τροφοδοτικά και μπαταρίες θα βρίσκονται εντός της Athens Electronix 2016.

Όσο αφορά τα δίκτυα LAN και Wi-Fi, οι εταιρίες Microtik, Ubiquity, δηλώνουν και αυτές παρόν και μάλιστα και εδώ από ότι ακούμε, ετοιμάζεται μια μικρή επίδειξη.
Από το χώρο των Media εκτός από την ΕΡΤ, στην έκθεση θα βρίσκονται τα κλαδικά περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report, ενώ για πρώτη φορά στα 18 χρόνια ιστορίας της η ελληνική ιστοσελίδα Satleo.gr, μαζί με το φόρουμ της, θα συμμετάσχει σε έκθεση.

Τέλος, όσοι από εσάς αποφασίσετε να μας επισκεφτείτε την πρώτη ημέρα της έκθεσης, Παρασκευή 15 Απριλίου, θα έχετε την τύχη να παρακολουθήσετε και συναυλία με τον Νίκο Ζιώγαλα. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα γίνει σε ειδικό χώρο εντός της έκθεσης.

Η έκθεση Athens Electronix 2016 διοργανώνεται στις 15 – 16 – 17 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi, με ωράριο λειτουργίας 10:00 το πρωί με 20:00 το βράδυ και για την είσοδό σας απαιτείται μόνο εγγραφή.

horigoi athens electronix 2024 new1

Athens Electronix 2024

Η 3η έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης,

δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων θα διεξαχθεί

σε έναν άρτιο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο,

όπως αρμόζει στο επίπεδο των επαγγελματιών

και των καταναλωτών της αγοράς μας.

Δαΐς

Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς

Κυπρίων Αγωνιστών 89-91, 151 26 Μαρούσι

Τηλ.: 210-6186050

Site: www.daissports.gr

Libra Press

Εκδοτική Εταιρεία
Καυκάσου 145, 113 64 Αθήνα

Τ.: 210-8815417
E.: info@librapress.gr