• frontpage slideshow 20203η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ,
    ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
  • frontpage slideshow 2020


    2 και 3 Μαρτίου 2024
  •  alt=

    Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς

Η Athens Electronix 2016 ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 17 Απριλίου η 1η κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεοπτικών συστημάτων Athens Electronix 2016. Στην έκθεση, που διεξήχθη στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo Maroussi, επί της Λεωφόρου Κηφισίας, συμμετείχαν 35 εκθέτες επιδεικνύοντας ότι τελευταίο κυκλοφορεί από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Η προσέλκυση των επισκεπτών κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, με την συντριπτική πλειοψηφία τους να είναι επαγγελματίες, τεχνικοί και καταστήματα. Άξιο αναφοράς είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των επαγγελματιών της έκθεσης ήταν από την επαρχεία και ειδικά από την Κρήτη, τα νησιά και την Θεσσαλονίκη.

fiber optic

Η Athens Electronix 2016 έφερε την καινοτομία στον χώρο των εκθέσεων

Με γνώμονα την ευθύνη αλλά και το μεράκι που μας διακρίνει ως προς την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας που έλαβαν μέρος στην έκθεση που έγινε στις 15-16-17 Απριλίου στον εκθεσιακό χώρο Helexpo Maroussi, φέραμε την καινοτομία στον εκθεσιακό χώρο, εγκαθιστώντας τηλεοπτικό δίκτυο, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την βοήθεια της Edision Hellas.

Συνέντευξη και ομιλία του κύριου Νομικού Αργύρη για την Athens Electronix 2016

Ο κύριος Νομικός, από την Libra Press, διοργανώτρια εταιρεία της Athens Electronix 2016 έδωσε συνέντευξη μέσα από την έκθεση σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, στο κρατικό κανάλι της ΕΡΤ και το STAR Channel.
Μίλησε για την έκθεση καθώς και για τα τελευταία νέα της εγχώριας αγοράς σχετικά με το internet.

Συστήματα ασφαλείας και Ψηφιακής τηλεόρασης στην Athens Electronix 2016!

Στην Athens Electronix παρουσιάστηκαν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά προϊόντα συστημάτων ασφαλείας και ψηφιακής τηλεόρασης. Στην έκθεση έδωσαν το παρόν οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και παρουσιάστηκαν όλες οι τελευταίες τεχνολογίες διάσημων ευρωπαϊκών οίκων.

Μίλησαν για την Athens Electronix 2016

Σε όλη την περίοδο προετοιμασίας της έκθεσης αλλά και κατά την διάρκεια της φίλοι, συνεργάτες και μέσα ανέφεραν το γεγονός και μοιράστηκαν την εμπειρία τους με το κοινό. Παρακάτω θα βρείτε συνδέσμους με όλες τις αναφορές που έγιναν για την Athens Electronix 2016…

Ο Nίκος Ζιώγαλας στην Athens Electronix 2016

Με την συναυλία του δημοφιλούς συνθέτη, στιχουργού και τραγουδιστή Ν.Ζιώγαλα, που μετράει στο βιογραφικό του επιτυχίες όπως τα τραγούδια: «Σαν star του σινεμά», «Βασιλική», «Βέροια, Θεσσαλονίκη, Αθήνα», «Πέρασε η μπόρα» κ.ά., ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της 1ης πανελλαδικής έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης Athens Electronix 2016. Ο γνωστός τραγουδιστής, παρέα με το συγκρότημα "On the road", έπαιξε παλιότερες και νέες επιτυχίες του, παρασύροντας τους παρευρισκομένους στους ρυθμούς των τραγουδιών του!

Μερικά από τα περίπτερα που συμμετείχαν στην Athens Electronix 2016

Τα μεγαλύτερα brand της αγοράς παρέλασαν μέσα στην  Athens Electronix 2016. Ξένοι διάσημοι οίκοι όπως Wisi, Televes, Triax, Anttron, Fagor, Alcad, Fracarro, Polytron, Golden Interstar, Opticum, Delta, Terra, Globo, KWS Electronics, Technisat, Satlink, Silver, FT, Infomir, Medialink, Jolly, Next, τα προϊόντα των γνωστών ελληνικών εταιριών Mistral και Lemco και φυσικά τα προϊόντα της διάσημης Edision Hellas, έδωσαν το παρόν τους μέσω των ελληνικών αντιπροσώπων τους.

Φίλοι και συνεργάτες στην Athens Electronix 2016

Η νέα κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης Athens Electronix 2016, έλαβε τέλος φέρνοντας μια νέα εποχή για τους κλαδικούς χώρους των συστημάτων ασφαλείας και της ψηφιακής τηλεόρασης. Η έκθεση ήταν μια μεγάλη γιορτή της αγοράς των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Παρόντες ήταν συνεργάτες και φίλοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας,οι οποίοι πέρασαν να μας δουν, να μας χαιρετίσουν, να συζητήσουν μαζί μας τα προβλήματα και τις αγωνίες του κλάδου μας, καθώς και για να ανταλλάξουμε εμπειρίες.

horigoi athens electronix 2024 new1

Athens Electronix 2024

Η 3η έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης,

δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων θα διεξαχθεί

σε έναν άρτιο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο,

όπως αρμόζει στο επίπεδο των επαγγελματιών

και των καταναλωτών της αγοράς μας.

Δαΐς

Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς

Κυπρίων Αγωνιστών 89-91, 151 26 Μαρούσι

Τηλ.: 210-6186050

Site: www.daissports.gr

Libra Press

Εκδοτική Εταιρεία
Καυκάσου 145, 113 64 Αθήνα

Τ.: 210-8815417
E.: info@librapress.gr