• frontpage slideshow 20203η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ,
    ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
  • frontpage slideshow 2020


    2 και 3 Μαρτίου 2024
  •  alt=

    Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς

Ρεπορτάζ ΕΡΤ: Ανοίγει τις πύλες της η Athens Electronix 2018 (video)

Η Athens Electronix 2018 ανοίγει τις πύλες της το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΙΣ, στον Παράδεισο Αμαρουσίου. θα συμμετάσχουν οι μεγαλύτερες εταιρίες και φορείς της χώρας, με περίπου 60 ομιλίες και 62 εκθεσιακά περίπτερα.

http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinonia/anigi-tis-pyles-tis-i-athens-electronix-2018-video/

Για καινοτόμα προϊόντα και νέες τεχνολογίες που αφορούν τη ψηφιακή τηλεόραση αλλά και ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν όσοι επισκεφθούν το δεύτερο κλαδικό συνέδριο ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης.

ATHENS ELECTRONIX 2018: Παρουσίαση της εκδήλωσης σε Συνέντευξη Τύπου

Την Δευτέρα 26/02 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ, διοργανώθηκε Συνέντευξη Τύπου από την εταιρία Libra Press για την παρουσίαση του συνεδρίου – έκθεση Athens Electronix 2018. Στην συνέντευξη τύπου μίλησε ο κος Αργύρης Νομικός, ο οποίος παρουσίασε την όλη εκδήλωση εστιάζοντας σε κάποια δυνατά σημεία της, ενώ στην συνέχεια μίλησαν η κα Παπαχριστούδη και ο κος Σταμούλης, από τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report αντίστοιχα, οι οποίοι παρουσίασαν τα επίσημα πάνελ των ομιλιών του συνεδρίου, στα οποία θα είναι συντονιστές.

Athens Electronix 2018: Ανοίγει τις πύλες της 3 & 4 Μαρτίου στο ΔΑΙΣ

Η Athens Electronix 2018 ανοίγει τις πύλες της το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΙΣ, στον παράδεισο Αμαρουσίου (εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ). Πρόκειται για το 2ο κλαδικό συνέδριο – έκθεση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης που διοργανώνεται από την LIBRA PRESS.

Η διοργάνωση θα λάβει μέρος σε δύο χώρους του πολιτιστικού κέντρου ΔΑΪΣ. Στο αμφιθέατρο θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες, ενώ στον άλλο χώρο (κλειστό γήπεδο ΔΟΥΚΑ) θα πραγματοποιηθεί η έκθεση, όπου θα υπάρχουν εκθεσιακά περίπτερα, προκειμένου να έρθετε σε επαφή με όλες τις εταιρίες που συμμετέχουν, αλλά και τα προϊόντα τους. Πρόκειται δηλαδή για ένα σύνθετο event στο οποίο θα συμμετάσχουν οι μεγαλύτερες εταιρίες και φορείς της χώρας, με περίπου 60 ομιλίες και 62 εκθεσιακά περίπτερα.

ATHENS ELECTRONIX 2018: Το event της χρονιάς της αγοράς των ηλεκτρονικών

H Athens Electronix 2018 δεν είναι απλά μια έκθεση ή ένα συνέδριο, είναι η μεγάλη γιορτή της αγοράς των ηλεκτρονικών, όπου οι εισαγωγικές και κατασκευαστικές εταιρίες από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, συναντάται με τους επαγγελματίες τεχνικούς – εγκαταστάτες, αλλάζουν εμπειρίες και απόψεις, ώστε και οι δύο πλευρές να γίνουν καλύτερες στην δουλειά τους. Η συνάντηση αυτή διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στην Αθήνα και φέτος θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Μαρτίου, στο πολιτιστικό κέντρο ΔΑΙΣ.

horigoi athens electronix 2024 new1

Athens Electronix 2024

Η 3η έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης,

δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων θα διεξαχθεί

σε έναν άρτιο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο,

όπως αρμόζει στο επίπεδο των επαγγελματιών

και των καταναλωτών της αγοράς μας.

Δαΐς

Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς

Κυπρίων Αγωνιστών 89-91, 151 26 Μαρούσι

Τηλ.: 210-6186050

Site: www.daissports.gr

Libra Press

Εκδοτική Εταιρεία
Καυκάσου 145, 113 64 Αθήνα

Τ.: 210-8815417
E.: info@librapress.gr