• frontpage slideshow 20203η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ,
    ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
  • frontpage slideshow 2020


    2 και 3 Μαρτίου 2024
  •  alt=

    Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς

2ο ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ – ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας που χάραξαν η έκθεση Athens Electronix 2016 και το συνέδριο Salonica Electronix 2017, η Libra Press βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι προχωράει στην διεξαγωγή της 2ης Athens Electronix 2018.
Εκμεταλλευόμενοι τα πολύ θετικά συμπεράσματα που αποσπάσαμε από την Salonica Electronix 2017, αποφασίσαμε η Athens Electronix 2018 να μην είναι πλέον σκέτη έκθεση, όπως η διοργάνωση του 2016, αλλά να συμπεριλαμβάνει και την διεξαγωγή κλαδικού συνεδρίου.


Το δεύτερο κλαδικό συνέδριο – έκθεση Athens Electronix 2018 θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Μαρτίου 2018 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΙΣ στο Μαρούσι.

Η διοργανώτρια εταιρία Libra Press
Η Libra Press γνωστή και καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο των εκδόσεων του κλαδικού τύπου με τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report, καθώς και τις ιστοσελίδες www.digitaltvinfo.gr, www.satleo.gr και www.securityreport.gr, έχει μπει ήδη στο χώρο των εκθέσεων με την “ATHENS ELECTRONIX”, αλλά και στον χώρο των συνεδρίων με την SALONICA ELECTRONIX.
Η Libra Press διαθέτει άριστη γνώση της αγοράς, αφού τα στελέχη της χαρακτηρίζονται από την μακροχρόνια εμπειρία τους στους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Εδώ και 20 χρόνια, κάθε μήνα αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας μέσα από την μηνιαία μας επικοινωνία και προσπαθούμε να τις αντικατοπτρίσουμε μέσα στα περιοδικά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο προσαρμόσαμε αυτή μας την προσπάθεια και στην ATHENS ELECTRONIX 2016 και στην SALONICA ELECTRONIX 2017 και επιθυμούμε το ίδιο πλέον και για την ATHENS ELECTRONIX 2018, γνωρίζοντας πάντα τις οικονομικές δυνατότητες της αγοράς μας.

Συνεδριακός χώρος ΔΑΙΣ
Η επιλογή του χώρου έγινε με βάση τις ανάγκες της αγοράς που επιζητά έναν άρτιο χώρο, ικανό να «χωρέσει» όλες τις απαιτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα. Με κλιματισμό, Wi-Fi, και όλες τις απαραίτητες παροχές που απαιτεί ένα σύγχρονο συνέδριο τεχνολογίας, μπορεί να χωρέσει τις ανάγκες μας, χωρίς επιπλέον κόστος ή θυσίες. Ταυτόχρονα διαθέτει υψηλά στάνταρτ ασφάλειας και καθαριότητας, εύκολη πρόσβαση και άπλετο πάρκιν για όλους.
Το πολιτιστικό και συνεδριακό κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι είναι πλέον γνωστό για την ποικιλία των απαιτητικών εκδηλώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στους χώρους του. Οι χώροι του, ο σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός του, οι υπηρεσίες του αλλά και η εξυπηρέτηση του προσωπικού του, το καθιστούν ένα από τα αξιολογότερα συνεδριακά κέντρα των Βορείων Προαστίων αλλά και ολόκληρης της Αθήνας.
Γνωστά συνέδρια, εκδηλώσεις και πολλές εμπορικές εκθέσεις έχουν ήδη περάσει από τα σαλόνια του πολιτιστικού κέντρου Δαΐς. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τα γυρίσματα του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», τις audition του «Greek Idol», τις ημερίδες της ΕΕΤΤ, πολλά ιατρικά συνέδρια, κ.ά.

Που απευθύνεται - Εκθέτες
Το συνέδριο - έκθεση απευθύνεται σε όλους εσάς που η εταιρία σας εμπορεύεται υλικά και υπηρεσίες συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων - υπολογιστών. Άλλωστε επισκέπτες του συνεδρίου δεν θα είναι μόνο οι τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, αλλά και καταστήματα υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, αλλά και τεχνικοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας που καλύπτουν είτε με υπηρεσίες, είτε με υλικό τους συγκεκριμένους τομείς.

Επισκέπτες
Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και γενικότερα σε όλους τους εραστές του κλάδου της τεχνολογίας, είτε αυτή αφορά τηλεοπτικά ή συστήματα ασφαλείας, είτε αφορά τον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας, όπως δίκτυα, επικοινωνίες, οπτικές ίνες, οπτικοακουστικός εξοπλισμός, κ.ά.

Διαφήμιση
Εκτός από την τηλεοπτική διαφήμιση, που θα επιτευχθεί μέσω των χορηγών επικοινωνίας του συνεδρίου, τo ATHENS ELECTRONIX GONGRESS θα προβληθεί και από τα κλαδικά περιοδικά της εταιρίας μας Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report, από τις ιστοσελίδες της εταιρίας μας www.Satleo.gr, www.digitaltvinfo.gr & www.securityreport.gr, καθώς και από πολλά άλλα περιοδικά, έντυπα και sites που αφορούν τον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας και για τα οποία θα ενημερωθείτε εν καιρώ! Επίσης θα τυπωθούν διαφημιστικά φυλλάδια, αφίσες και προσκλήσεις σε αφθονία.

Ζωντανή μετάδοση
Όλο το συνέδριο θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω των site σε live streaming και των φόρουμ μας (digitaltvinfo.gr – satleo.gr – securityreport.gr) και τα link θα υπάρχουν διαθέσιμα και στις σελίδες μας στο facebook για όλους όσους δεν θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε το παρόν είτε από την Ελλάδα είτε από όλον τον κόσμο. Παράλληλα, μέσω διαδικτύου θα δοθεί η δυνατότητα στους απανταχού τηλεθεατές να προβούν σε διαδραστικές ερωταπαντήσεις.

Ηλεκτρονικό Εισιτήριο - Προεγγραφή
Η πρόσβαση στο συνέδριο θα είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες του Συνεδρίου θα μπορούν να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα www.athens-electronics.gr. Αυτό σημαίνει ότι το καρτελάκι με τα στοιχεία του κάθε επισκέπτη θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην είσοδο. Φυσικά, θα υπάρχει και επιτόπου ηλεκτρονική καταγραφή για όλους αυτούς που δεν φρόντισαν την ηλεκτρονική προεγγραφή τους.
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία.

 

horigoi

Athens Electronix 2024

Η 3η έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης,

δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων θα διεξαχθεί

σε έναν άρτιο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο,

όπως αρμόζει στο επίπεδο των επαγγελματιών

και των καταναλωτών της αγοράς μας.

Δαΐς

Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς

Κυπρίων Αγωνιστών 89-91, 151 26 Μαρούσι

Τηλ.: 210-6186050

Site: www.daissports.gr

Libra Press

Εκδοτική Εταιρεία
Καυκάσου 145, 113 64 Αθήνα

Τ.: 210-8815417
E.: info@librapress.gr