• frontpage slideshow 20203η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ,
    ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
  • frontpage slideshow 2020


    2 και 3 Μαρτίου 2024
  •  alt=

    Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς

Η Athens Electronix 2016 ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 17 Απριλίου η 1η κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεοπτικών συστημάτων Athens Electronix 2016. Στην έκθεση, που διεξήχθη στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo Maroussi, επί της Λεωφόρου Κηφισίας, συμμετείχαν 35 εκθέτες επιδεικνύοντας ότι τελευταίο κυκλοφορεί από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Η προσέλκυση των επισκεπτών κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, με την συντριπτική πλειοψηφία τους να είναι επαγγελματίες, τεχνικοί και καταστήματα. Άξιο αναφοράς είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των επαγγελματιών της έκθεσης ήταν από την επαρχεία και ειδικά από την Κρήτη, τα νησιά και την Θεσσαλονίκη.

Η έκθεση μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο από την εταιρία e-wirelless, ενώ στιγμιότυπα από την έκθεση έδειξαν τα τηλεοπτικά κανάλια ΕΡΤ και Star. Τόσο οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες της έκθεσης έμειναν ευχαριστημένοι από την όλη διοργάνωση.

Η Athens Electronix 2016 διοργανώθηκε από την εταιρεία Libra Press, γνωστή από τον χώρο των εκδόσεων κλαδικού τύπου με τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report, καθώς και τις ιστοσελίδες www.digitaltvinfo.gr, www.satleo.gr και www.securityreport.gr, και απευθυνόταν κυρίως στους επαγγελματίες που εμπορεύονται υλικό συστημάτων ασφαλείας ή τηλεόρασης, και σε όσους συνεργάζονται μαζί τους, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο γνώστη, μαθητή και φίλο της τεχνολογίας.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την υποστήριξη, κι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Athens Electronix!

 

 

horigoi athens electronix 2024 new1

Athens Electronix 2024

Η 3η έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης,

δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων θα διεξαχθεί

σε έναν άρτιο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο,

όπως αρμόζει στο επίπεδο των επαγγελματιών

και των καταναλωτών της αγοράς μας.

Δαΐς

Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς

Κυπρίων Αγωνιστών 89-91, 151 26 Μαρούσι

Τηλ.: 210-6186050

Site: www.daissports.gr

Libra Press

Εκδοτική Εταιρεία
Καυκάσου 145, 113 64 Αθήνα

Τ.: 210-8815417
E.: info@librapress.gr