• frontpage slideshow 20203η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ,
    ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
  • frontpage slideshow 2020


    2 και 3 Μαρτίου 2024
  •  alt=

    Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς

Athens Electronix 2024: Όλα όσα έλαβαν χώρα στον συνεδριακό χώρο του Δαΐς!

ATHENS ELECTRONIX VIDEO 2130x1200 NEW

Η Dahua Technology, Platinum Sponsor και η INIM Electronics Gold Sponsor της Athens Electronix 2024, χαιρέτησαν την έναρξη της έκθεσης μέσω των εκπροσώπων τους κου Βασίλη Αρβανίτη και Ιωάννη Ρέλλου, αντίστοιχα.

Αμφότεροι οι εκπρόσωποι των εταιριών ευχαρίστησαν τη διοργάνωση και μίλησαν για τα επόμενα σχέδια των εταιριών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μετά το πέρας των χαιρετισμών, στον συνεδριακό χώρο του Δαΐς έλαβε χώρα μία αρκετά ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα στα τεχνικά επαγγέλματα, στην οποία συμμετείχε ο Σύνδεσμος Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας - Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε., ο Σύνδεσμος Κρητικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας – ΣΚΕΑ και ο Σύλλογος οπτικών Ινών Ελλάδος.

Ο Channel Sales Manager της Dahua Technology κος Αρβανίτης καλωσόρισε τους επισκέπτες στον συνεδριακό χώρο του Δαΐς μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την εν λόγω διοργάνωση, αλλά και για το όραμα και τις αξίες της Dahua. «Χτίζουμε μία ισχυρή ομάδα η οποία αποτελείται από υψηλά καταρτισμένο προσωπικό στην Ελλάδα. Πιστεύουμε στο μοντέλο της εταιρικής σχέσης μέσω των κλασικών διανομέων στην ελληνική αγορά στους οποίους παρέχουμε πολλά πλεονεκτήματα όπως η άρτια τεχνική υποστήριξη, το know how και πολλά ακόμα. Η όλη διαδικασία βοηθάει επίσης τους επαγγελματίες εγκαταστάτες, αλλά και τους τελικούς πελάτες», τονίζει ο κος Αρβανίτης. ««Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως στην Dahua to 20% του ετήσιου τζίρου της εταιρίας πηγαίνει στην έρευνα και ανάπτυξη», συμπληρώνει ο Channel Sales Manager της εταιρίας.

O κος Αρβανίτης Βασίλης, Channel Sales Manager της Dahua Technology, μας ενημέρωσε για το όραμα και τις αξίες που φέρνει η Dahua Technology στην ελληνική αγορά.

Ο Sales Manager της INIM για την Ελλάδα και την περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, κος Ιωάννης Ρέλλος, απηύθυνε με τη σειρά του θερμό καλωσόρισμα στους επισκέπτες της Athens Electronix 2024. «Χαιρόμαστε που λαμβάνουν τέτοιου είδους εκθέσεις στην Ελλάδα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι από την παρουσία των αντιπροσώπων μας στην εν λόγω έκθεση, οι οποίοι επιδεικνύουν κάθε καινούριο προϊόν που εμείς κατασκευάζουμε», ανέφερε ο κος Ρέλλος. «Η INIM είναι μία εταιρία που δίνει έμφαση στην ποιότητα, τις νέες τεχνολογίες και στην ανάπτυξη των διασυνδεμένων συστημάτων (integration). Δίνουμε επίσης μεγάλη βαρύτητα στην έρευνα, αλλά και στο κομμάτι του ποιοτικού ελέγχου, δύο τομείς στους οποίους εστιάζουμε και δαπανάμε μεγάλο κομμάτι του τζίρου μας. Έχουμε αποφασίσει να πετύχουμε στα συστήματα μας  μέσο χρόνο βλάβης τις 120.000 ώρες λειτουργίας , για αυτό άλλωστε κάθε πλακέτα, που η εταιρία μας κατασκευάζει, περνάει πολλαπλούς ποιοτικούς ελέγχους μέχρι να συσκευασθεί και σταλεί στην αγορά» συμπληρώνει ο κος Ρέλλος.

Ο Sales Manager της INIM, κος Ιωάννης Ρέλλος, μας ενημέρωσε για τα νέα προϊόντα που φέρνει η ιταλική εταιρία ΙΝΙΜ στην ελληνική αγορά.

Αξιοσημείωτο ενδιαφέρον, παρουσίασε το πάνελ ομιλιών με θεματολογία τα «Εργασιακά δικαιώματα στα τεχνικά επαγγέλματα», το οποίο κέρδισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών και στο οποίο συμμετείχαν οι Ηλίας Κεστρίτσαλης, Πρόεδρος Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε. (Σύνδεσμος Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας), Γρηγόρης Αβραάμ, Πρόεδρος ΣΚΕΑ (Σύνδεσμος Κρητικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας), Γιώργος Μοσχονάς, Πρόεδρος Συλλόγου Οπτικών Ινών Ελλάδος. Σε αυτά συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο του Security και ειδικότερα το επάγγελμα του εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας.

Στο πάνελ ομιλιών για τα «Εργασιακά δικαιώματα στα τεχνικά επαγγέλματα», συμμετείχαν οι Ηλίας Κεστρίτσαλης, Πρόεδρος Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε., Γρηγόρης Αβραάμ, Πρόεδρος ΣΚΕΑ και Γιώργος Μοσχονάς, Πρόεδρος Συλλόγου Οπτικών Ινών Ελλάδος.

horigoi athens electronix 2024 new1

Athens Electronix 2024

Η 3η έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης,

δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων θα διεξαχθεί

σε έναν άρτιο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο,

όπως αρμόζει στο επίπεδο των επαγγελματιών

και των καταναλωτών της αγοράς μας.

Δαΐς

Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς

Κυπρίων Αγωνιστών 89-91, 151 26 Μαρούσι

Τηλ.: 210-6186050

Site: www.daissports.gr

Libra Press

Εκδοτική Εταιρεία
Καυκάσου 145, 113 64 Αθήνα

Τ.: 210-8815417
E.: info@librapress.gr