• frontpage slideshow 20203η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ,
    ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
  • frontpage slideshow 2020


    2 και 3 Μαρτίου 2024
  •  alt=

    Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς

Κοσμοσυρροή την πρώτη μέρα της Athens Electronix 2024!

Όλα έτοιμα για την Athens Electronix 2024! Ξεκίνησε σήμερα η κλαδική έκθεση Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη «γιορτή» της αγοράς για το 2024 που διοργανώνεται στην πρωτεύουσα!

Σήμερα, Σάββατο 2 και αύριο, Κυριακή 3 Μαρτίου, σας περιμένουμε στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς στο Μαρούσι, από τις 09:30 έως τις 20:00. Στην Athens Electronix 2024, οι μεγαλύτερες εταιρείες από τον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων θα σας περιμένουν δίνοντας βροντερό «παρών» και παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτουν.

Η Athens Electronix είναι η ιδανική έκθεση για την αγορά μας, καθώς καλύπτει ταυτόχρονα τους κλάδους των ηλεκτρολόγων, των ηλεκτρονικών, των συστημάτων ασφαλείας, των συστημάτων τηλεόρασης, δικτύων και της τεχνολογίας ξενοδοχείων. Οποιοσδήποτε επαγγελματίας, οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα θα έχει τη δυνατότητα να συναντήσει στην Athens Electronix 2024 την αντιπροσωπεία που χρειάζεται και να επωφεληθεί είτε τεχνικά, είτε εμπορικά από αυτήν την επίσκεψη!

Η Athens Electronix 2024 φέρνει σε επαφή όλους τους επαγγελματίες τεχνικούς εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τηλεφωνίας, καταστήματα υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, τεχνικές εταιρείες, υπεργολάβους, κατασκευαστές, System Integrators ή ακόμα και στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων με τα στελέχη των μεγαλύτερων συμμετεχουσών εταιρειών! Κάμερες, συναγερμοί, Headends, προϊόντα συστημάτων τηλεόρασης και δικτύου και γενικότερα, τα σημαντικότερα προϊόντα και οι σημαντικότερες υπηρεσίες τελευταίας κυκλοφορίας που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά και διαθέτει ο κάθε εκθέτης και δύσκολα μπορεί ο κάθε επαγγελματίας να τα γνωρίσει από κοντά και να δει τον τρόπο λειτουργίας τους, θα παρουσιαστούν σε ζωντανή επίδειξη από τους 40 και πλέον εκθέτες που θα συμμετάσχουν στην έκθεση. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη γιορτή της αγοράς που κανένας από εσάς δεν πρέπει να χάσει!

Οι εταιρείες που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην έκθεσή μας είναι με αλφαβητική σειρά οι: akatos.net, Allwan, Alpha LTD, Alpha ΑΣΠΙΣ Security, ARK, AstraSat, Atlas Security, Auta Hellas, Axsat, Digital Innovations, Divico Security, Elasys, ELS | Security & Automation Solutions, Euroguard, FT Electronics, G.I. Security, Grande Security Α., Iascom, IDComs, Kathrein Hellas (ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ), Keeper Group, Kolossos Security, Lemco, Microlink, Mistral Antenna Systems, Optronics, Panel TV, PartnerNET, PGM, Rakson, SatStore, Shop4Security, Sigma Security, Solo Security, Stam Electronics, Tecnohellas, TIS - HBES, TP-Link, Tronix, Ψηφιακή Τεχνολογία.

Μπείτε στο site της 3ης κλαδικής έκθεσης συστημάτων ασφαλείας, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Athens Electronix 2024, για να δείτε αναλυτικά τα προφίλ όλων των εκθετών που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους!

Έχοντας ανεβάσει τον πήχη ψηλά με την SOLD OUT κάτοψη της Athens Electronix 2024, είναι προφανές ότι με την επίσκεψή σας θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε όλες τις μεγάλες εταιρείες για όλους τους τομείς του ενδιαφέροντός σας! Ακολουθεί η κάτοψη της Athens Electronix 2024, την οποία μπορείτε να συμβουλευτείτε για να προετοιμάσετε την επίσκεψή σας στο απόλυτο ραντεβού της χρονιάς για τους επαγγελματίες του χώρου!

FLOOR PLAN ATHENS ELECTRONIX 2024 num2

Ολόκληρο το διήμερο της διεξαγωγής της Athens Electronix 2024 έχουμε φροντίσει να μην σας λείψει τίποτα! Στον εκθεσιακό χώρο του Δαΐς, θα υπάρχει πλούσιος μπουφές που θα ανανεώνεται, θα εμπλουτίζεται και θα είναι διαρκώς γεμάτος με φρέσκα τραγανά μπισκότα, τσουρεκάκια, κέικ για πρωινό, με πιτσάκια, πιτάκια, σαντουϊτσάκια για μεσημεριανό και με φρέσκα γλυκίσματα για το απόγευμα! Ο μπουφές μας έχει την υπογραφή της Οικογένειας Στεργίου, όπου, πάντα με σεβασμό στην ποιότητα, φροντίζει να «μοιράζει» διαλεχτές συνταγές σε κάθε μεριά της χώρας! Ο καφές και τα ροφήματα θα είναι άφθονα για να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα!

Όλα αυτά σε συνδυασμό με εποικοδομητικές επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις με τα στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών των κλάδων των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων θα έχετε την ευκαιρία να τα απολαύσετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Meet and Relax, ο οποίος χορηγείται από την εταιρεία EDISION!

Στην Athens Electronix 2024, δεν θα μπορούσαμε να μην εκμεταλλευτούμε και το αμφιθέατρο Δαΐς με τα άνετα καθίσματα, τον επαγγελματικό ήχο και φωτισμό! Καθ’ όλο το διήμερο διεξαγωγής της έκθεσης, στο αμφιθέατρο του Πολυχώρου Εκδηλώσεων Δαΐς, θα διεξαχθούν ομιλίες, πάνελ ομιλιών και workshops, όπου οι κορυφαίοι των μεγαλύτερων εταιρειών των κλάδων ενασχόλησής μας θα παρουσιάσουν τα κορυφαία προϊόντα που διαθέτουν στην ελληνική αγορά. Θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις νέες τεχνολογίες και για τον τρόπο λειτουργίας των νέων προϊόντων της αγοράς, ώστε να αποκτήσετε τα απαραίτητα εφόδια για να τα αξιοποιήσετε πλήρως και με τον βέλτιστο τρόπο και να αποκομίζετε στο εξής μεγαλύτερο κέρδος! Το πρόγραμμα των ομιλιών και των workshops μπορείτε να το δείτε στο site της Athens Electronix 2024!

Αν είστε επαγγελματίας δεν πρέπει να χάσετε το πάνελ ομιλιών για τα «Εργασιακά δικαιώματα στα τεχνικά επαγγέλματα», ώστε να ενημερωθείτε για τα εργασιακά σας δικαιώματα, όπως οφείλετε να γνωρίζετε.

Ο Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς αποτελεί τον πιο πλήρη και οργανωμένο προορισμό εκδηλώσεων στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας. Ο Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς πρόκειται να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις εκθετών και επισκεπτών, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα! Ο εκθεσιακός χώρος του Δαΐς είναι πολυμορφικός με σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, δωρεάν πρόσβαση στο internet, υψηλά στάνταρ ασφαλείας, σύστημα πυρανίχνευσης και καθαριότητας και κατάλληλες προδιαγραφές για τη διοργάνωση προϊοντικών εκθέσεων.

Για να προσέλθετε στην 3η έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, την Athens Electronix 2024, έχουμε φροντίσει να σας διευκολύνουμε με πολλές επιλογές!

Ο Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς βρίσκεται στην οδό Μεσογείων 151 στο Μαρούσι και απέχει μόλις 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από την έξοδο 12 της Αττικής Οδού.

Για τη διευκόλυνσή σας, διαθέτουμε parking επί των οδών Δημητσάνας και Καλτεζών, από όπου θα μεταφέρεστε στον εκθεσιακό χώρο της Athens Electronix 2024 εντός 3 λεπτών με van, όπου επίσης διαθέτουμε. Το ωράριο λειτουργίας του parking είναι 8:00-21:00. Από τις 09:00 το πρωί και κάθε 10 λεπτά θα ξεκινάει van από το parking για τον εκθεσιακό χώρο, ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε με την αναμονή. Στο parking, θα υπάρχουν σε εμφανές σημείο κατατοπιστικές πινακίδες της Athens Electronix 2024 για να είστε σίγουροι πως φτάσατε στον σωστό προορισμό! Για τους λάτρεις του βάδην, μπορείτε από το parking να προσεγγίσετε τον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, περπατώντας γύρω στα 15-20 λεπτά.

Όσοι επισκέπτες θέλουν να προσέλθουν χρησιμοποιώντας τα μέσα μεταφοράς, από τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας της μπλε γραμμής του μετρό – που συνδέει το λιμάνι του Πειραιά με τον διεθνή αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος – ξεκινά το λεωφορείο 411, με το οποίο θα φτάσετε στη στάση Σωρού, όπου απέναντί της βρίσκεται ο Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς.

Για τους εκθέτες μας διατίθενται θέσεις parking στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς για να είναι εύκολο να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει και κατά την προετοιμασία του εκθεσιακού χώρου, αλλά και κατά τη διεξαγωγή της Athens Electronix 2024!

Η πρόσβαση στην έκθεση είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα της έκθεσης, πατώντας εδώ. Αυτό σημαίνει ότι το καρτελάκι με τα στοιχεία του κάθε επισκέπτη θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην είσοδο. Φυσικά, θα υπάρχει και επιτόπου ηλεκτρονική καταγραφή / εγγραφή για όλους, όσοι δεν πραγματοποίησαν ηλεκτρονική προεγγραφή.

Οι κλαδικές εκθέσεις - συνέδρια Electronix διοργανώνονται από το 2016 από την εκδοτική εταιρεία Libra Press. Κάθε χρόνο η Libra Press διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις - συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια.

Xορηγοί επικοινωνίας των κλαδικών εκθέσεων - συνεδρίων Electronix είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Security Report Cyprus, Techmail, hxosplus, NOW, το site Τechblog και το forum SATLEO.

Η Athens Electronix 2024 τελείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Β.Ε.Α., του E.B.E.A., της Π.Ο.Σ.Ε.Η., του Συλλόγου Οπτικών Ινών Ελλάδος, του Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε. και του Σ.Ε.Κ.Η.Α.

Platinum Sponsor της Athens Electronix 2024 είναι η Dahua Technology. Gold Sponsor της Athens Electronix 2024 είναι η INIM Electronics. Χορηγός της Athens Electronix 2024 είναι και η Personal Security.

horigoi athens electronix 2024 new1

Athens Electronix 2024

Η 3η έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης,

δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων θα διεξαχθεί

σε έναν άρτιο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο,

όπως αρμόζει στο επίπεδο των επαγγελματιών

και των καταναλωτών της αγοράς μας.

Δαΐς

Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς

Κυπρίων Αγωνιστών 89-91, 151 26 Μαρούσι

Τηλ.: 210-6186050

Site: www.daissports.gr

Libra Press

Εκδοτική Εταιρεία
Καυκάσου 145, 113 64 Αθήνα

Τ.: 210-8815417
E.: info@librapress.gr