• frontpage slideshow 20203η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ,
    ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
  • frontpage slideshow 2020


    2 και 3 Μαρτίου 2024
  •  alt=

    Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς

Πώς να έρθετε στην Athens Electronix 2024!

Δύο εβδομάδες έμειναν για τη διεξαγωγή της μεγαλύτερης κλαδικής έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Αθήνα, της Athens Electronix 2024, και ήρθε η ώρα να σας βοηθήσουμε περαιτέρω να οργανώσετε την επίσκεψή σας! Στις 2 και 3 Μαρτίου 2024, στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, με ωράριο λειτουργίας 09:30-20:00 στην Athens Electronix 2024, που διοργανώνεται από την εκδοτική εταιρεία Libra Press, θα συναντήσετε όλες τις μεγάλες εταιρείες για όλους τους τομείςτου ενδιαφέροντός σας!

Η Athens Electronix 2024 απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες τεχνικούς εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τηλεφωνίας, καταστήματα υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, τεχνικές εταιρείες, υπεργολάβους, κατασκευαστές, System Integrators ή ακόμα και στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων. Ήδη η αγορά μας ενημερώνεται και προσκαλείται καθημερινά με καταιγιστικούς ρυθμούς στο μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς για την αγορά μας την Athens Electronix 2024!

Οι εταιρείες που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην έκθεσή μας είναι με αλφαβητική σειρά οι: akatos.net, Allwan, Alpha LTD, Alpha ΑΣΠΙΣ Security, ARK, AstraSat, Atlas Security, Auta Hellas, Axsat, Digital Innovations, Divico Security, Elasys, ELS | Security & Automation Solutions, Euroguard, FT Electronics, G.I. Security, Grande Security Α., Iascom, IDComs, Kathrein Hellas (ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ), Keeper Group, Kolossos Security, Lemco, Microlink, Mistral Antenna Systems, Optronics, Panel TV, PartnerNET, PGM, Rakson, SatStore, Shop4Security, Sigma Security, Solo Security, Stam Electronics, Tecnohellas, TIS - HBES, TP-Link, Tronix, Ψηφιακή Τεχνολογία.

Για να προσέλθετε στην 3η έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, την Athens Electronix 2024, έχουμε φροντίσει να σας διευκολύνουμε με πολλές επιλογές!

Ο Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς βρίσκεται στην οδό Μεσογείων 151 στο Μαρούσι και απέχει μόλις 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από την έξοδο 12 της Αττικής Οδού.

Για τη διευκόλυνσή σας, διαθέτουμε parking επί των οδών Δημητσάνας και Καλτεζών, από όπου θα μεταφέρεστε στον εκθεσιακό χώρο της Athens Electronix 2024 εντός 3 λεπτών με van, όπου επίσης διαθέτουμε. Κάθε 10 λεπτά θα ξεκινάει van από το parking για τον εκθεσιακό χώρο, ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε με την αναμονή. Στο parking, θα υπάρχουν σε εμφανές σημείο κατατοπιστικές πινακίδες της Athens Electronix 2024 για να είστε σίγουροι πως φτάσατε στον σωστό προορισμό! Για τους λάτρεις του βάδην, μπορείτε από το parking να προσεγγίσετε τον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, περπατώντας γύρω στα 15-20 λεπτά.

Όσοι επισκέπτες θέλουν να προσέλθουν χρησιμοποιώντας τα μέσα μεταφοράς, από τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας της μπλε γραμμής του μετρό – που συνδέει το λιμάνι του Πειραιά με τον διεθνή αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος – ξεκινά το λεωφορείο 411, με το οποίο θα φτάσετε στη στάση Σώρου, όπου απέναντί της βρίσκεται ο Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς.

Για τους εκθέτες μας διατίθενται θέσεις parking στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς για να είναι εύκολο να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει και κατά την προετοιμασία του εκθεσιακού χώρου, αλλά και κατά τη διεξαγωγή της Athens Electronix 2024!

Ακολουθεί η SOLD OUT κάτοψη της Athens Electronix 2024, την οποία μπορείτε να συμβουλευτείτε για να προετοιμάσετε την επίσκεψή σας στο απόλυτο ραντεβού της χρονιάς για τους επαγγελματίες του χώρου!

FLOOR PLAN ATHENS ELECTRONIX 2024 copy

Μπείτε στο site της Athens Electronix 2024 για να δείτε αναλυτικά τα προφίλ όλων των εκθετών που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους!

Οι κλαδικές εκθέσεις - συνέδρια Electronix διοργανώνονται από το 2016 από την εκδοτική εταιρεία Libra Press. Κάθε χρόνο η Libra Press διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις - συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια.

horigoi athens electronix 2024 new1

Athens Electronix 2024

Η 3η έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης,

δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων θα διεξαχθεί

σε έναν άρτιο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο,

όπως αρμόζει στο επίπεδο των επαγγελματιών

και των καταναλωτών της αγοράς μας.

Δαΐς

Πολυχώρος Εκδηλώσεων Δαΐς

Κυπρίων Αγωνιστών 89-91, 151 26 Μαρούσι

Τηλ.: 210-6186050

Site: www.daissports.gr

Libra Press

Εκδοτική Εταιρεία
Καυκάσου 145, 113 64 Αθήνα

Τ.: 210-8815417
E.: info@librapress.gr