• frontpage slideshow 20203ο ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ-ΕΚΘΕΣΗ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  KAI ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
 • frontpage slideshow 2020


  31/10   και   1/11  ---------- 2020
 • alt=

  ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
  ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ATHENS ELECTRONIX 2020

H 3η έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης είναι γεγονός. Η ATHENS ELECTRONIX 2020 θα λάβει χώρα 31 Οκτωβρίου και 1 Νοέμβριου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, που βρίσκεται στην οδό Αγίου Βασιλείου & Δωδεκανήσου 106! και φέτος θα είναι πολύ διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη φορά.

Η διοργανώτρια εταιρία LibraPress

Η Libra Press γνωστή και καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο των εκδόσεων του κλαδικού τύπου με τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report & NoW (NetOverWorld), τις ιστοσελίδες www.digitaltvinfo.gr, https://securityreport.gr/ https://nowmag.gr/ & www.satleo.gr, καθώς και τις κλαδικές εκθέσεις και συνέδρια Athens Electronix και Salonica Electronix αντίστοιχα, επιστρέφει με την ATHENS ELECTRONIX 2020. Η Libra Press διαθέτει άριστη γνώση της αγοράς, αφού τα στελέχη της χαρακτηρίζονται από την μακροχρόνια εμπειρία τους στους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Εδώ και 19 χρόνια, κάθε μήνα αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας μέσα από την μηνιαία μας επικοινωνία και προσπαθούμε να τις αντικατοπτρίσουμε μέσα στα περιοδικά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θα προσαρμόσουμε τις ανάγκες σας και στη φετινή ATHENS ELECTRONIX. Θα σας εξασφαλίσουμε όλα όσα χρειάζεστε, χωρίς συμβιβασμούς, γνωρίζοντας πάντα τις οικονομικές δυνατότητες της αγοράς μας.

Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Η επιλογή του χώρου έγινε με βάση τις ανάγκες της αγοράς που επιζητά έναν άρτιο χώρο, ικανό να «χωρέσει» όλες τις απαιτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα. Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου  είναι ένας τέτοιος χώρος. Με ενσωματωμένο κλιματισμό, Wi-Fi, τηλεοπτικό δίκτυο δορυφορικής και ψηφιακής τηλεόρασης, μπορεί να χωρέσει τις ανάγκες μας, χωρίς επιπλέον κόστος ή θυσίες. Ταυτόχρονα διαθέτει υψηλά στάνταρτ ασφάλειας και καθαριότητας. Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου κουβαλάει μια τεράστια εμπειρία στον κλάδο της διοργάνωσης εκθέσεων που ανάλογή της δεν υπάρχει στην αγορά.

Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου βρίσκεται μέσα στον εμπορικό άξονα της Αθήνας. Έχει εύκολη πρόσβαση, είτε με λεωφορείο, είτε με μετρό, καθώς απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από τη Στάση στο μετρό "Ανθούπολη". Πολύ βασικό, επίσης, είναι ότι συνδέει τις δύο ΕθνικέςΟδούς (Αθηνών-Πατρών & Αθηνών-Λαμίας), ώστε η προσέλευση των Αθηναίων και εκτός Αθηνών επισκεπτών να είναι πολύ εύκολη.

 

Πού απευθύνεται

Το βασικό ενδιαφέρον από πλευράς μας βασίζεται στην προσέλκυση επαγγελματιών επισκεπτών από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Άλλωστε οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι είμαστε «ειδικοί» στους συγκεκριμένους χώρους, λόγω των σχετικών εκδόσεων που διαθέτουμε.

Η ATHENS ELECTRONIX 2020 απευθύνεται σε όλους εσάς που η εταιρία σας εμπορεύεται υλικό συστημάτων ασφαλείας ή τηλεόρασης ή συνεργαζόσαστε με αντίστοιχα καταστήματα. Άλλωστε επισκέπτες της έκθεσης δεν θα είναι μόνο οι τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, αλλά και καταστήματα δικτύων, υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Τεχνικοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας που καλύπτουν είτε με υπηρεσίες, είτε με υλικό τους συγκεκριμένους τομείς. Ταυτόχρονα φέτος για πρώτη φορά στην έκθεση θα προσκαλέσουμε Τεχνικές Εταιρίες, SystemIntegratorsκαι Τεχνικούς Ξενοδοχείων (ITManagers), καθώς και ιδιώτες.

Ηλεκτρονικό Εισιτήριο – Προεγγραφή

Η πρόσβαση στην ATHENS ELECTRONIX 2020 θα είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες της ATHENS ELECTRONIX 2020 θα μπορούν να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα www.athens-electronics.gr. Αυτό σημαίνει ότι το καρτελάκι με τα στοιχεία του κάθε επισκέπτη θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην είσοδο, λειτουργώντας έτσι αποτρεπτικά στην συμφόρηση της εισόδου. Φυσικά, θα υπάρχει και επιτόπου ηλεκτρονική καταγραφή για όλους αυτούς που δεν φρόντισαν εκ των προτέρων την ηλεκτρονική προεγγραφή τους. Το καρτελάκι του επισκέπτη θα χρωματίζεται διαφορετικά, ανάλογα με το αν ανήκει στην κατηγορία του επαγγελματία ή του ιδιώτη.

Ευκολίες

Η ATHENS ELECTRONIX 2020 περιλαμβάνει parking εκθετών, ενώ η πρόσβαση στο περίπτερο σας για την τοποθέτηση των υλικών θα επιτυγχάνεται κατευθείαν, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε με τα υλικά τον γύρο της έκθεσης. Άλλωστε ότι το κέντρο είναι ειδικά κατασκευασμένο για εκθέσεις και υπάρχει πρόβλεψη από την κατασκευή του για εύκολη πρόσβαση από τον εκθέτη.

Για τους επισκέπτες υπάρχει parking επισκεπτών χωρητικότητας 2.000 ατόμων.

Σημαντικές Πληροφορίες

Η ATHENS ELECTRONIX 2020 θα λάβει χώρα στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοέμβριου. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι περίπου από τις  10.00 έως τις 20.00.

Οι μέρες προετοιμασίας της ATHENS ELECTRONIX 2020 για το στήσιμο των περιπτέρων είναι η Πέμπτη 29 και Παρασκευή 30 Οκτωβρίου. Η αποξήλωση του εξοπλισμού θα πραγματοποιηθεί στις 1/11 (μετά το πέρας της εκδήλωσης) ή στις 2/11 (πολύ νωρίς το πρωί).Κατά τη διάρκεια της ATHENS ELECTRONIX 2020, θα υπάρχει Προσωπικό Ασφαλείας και ο Ερυθρός Σταυρός.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση.

xorigoi 2

ATHENS ELECTRONIX 2020

3η Κλαδική Έκθεση. Η Athens Electronix 
επιστρέφει για 3η χρονιά με θέμα τα
συστήματα ασφαλείας και τηλεόρασης, σε έναν άρτιο
χώρο, πλήρως εξοπλισμένο, όπως αρμόζει στο επίπεδο
των επαγγελματιών και των καταναλωτών της αγοράς μας.

ΕΚΠ

Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
Δωδεκανήσου & Αγίου Βασιλείου

 

LIBRA PRESS

Εκδοτική Εταιρία
Καυκάσου 145, 113 64 Άνω Κυψέλη

T  210.881.54.17
F  210.881.54.16
e-mail info@digitaltvinfo.gr
 
website